skip to Main Content
2.TEKMA PRIMORSKEGA SMUČARSKEGA POKALA

2.TEKMA PRIMORSKEGA SMUČARSKEGA POKALA

Rezultati druge tekme za Primorski smučarski pokal so bili za SK Gorica ponovno odlični. Pokale je dobilo 11 tekmovalcev.

Fontanini Kevin –1 mesto – kategorija super baby sprint M

Kruh Hvala Taras – 1. mesto – kategorija baby sprint M

Sulič Samo – 2. mesto – kategorija baby sprint M

Pirih Metka – 3. mesto – kategorija miške

Hvalič Gal – 2. mesto – kategorija miški

Marinič Anim – 3. mesto – kategorija dečki

Uršič Žan – 3. mesto – kategorija naraščajniki

Faletič Lojze – 2. mesto – kategorija super veterani

Gomišček Robert – 2. mesto – kategorija veterani

Sirk Miha – 1. mesto – kategorija člani

Furlan Tilen – 1. mesto – kategorija mladinci

Tudi ostali tekmovalci so smučali odlično. Vidnejše rezultate so dosegli naslednji tekmovalci: Špacapan Nika v kategoriji deklice 4. mesto in Pirih Manca v kategoriji miške 5. mesto. Na 4. mesto sta prismučala tudi Koglot Jelerčič Nataša med damami in Koglot Franci med super veterani.

Najštevilčnejšo kategorijo v SK Gorica, Super Baby sprint, so zastopali še tekmovalci, ki so osvojili naslednja mesta: Šavli Kristian 7. mesto, Hvalič Brin 10. mesto, Pavlica Zorn Tobia 12. mesto ter Marušič Lan 15. mesto. Tekmovalke pa so osvojile naslednja mesta: Koglot Mia 8. mesto, Kobal Julija 11. mesto, Vodopivec Ela 12. mesto, Mačus Ela 13. mesto in Špacapan Neli 14. mesto.

V kategoriji Miški je Fontanini Nik dosegel 10. mesto in Frančeškin Rene 13. mesto. V kategoriji Deklice je Pavlica- Zorn Brina dosegla 9. mesto, med Dečki pa Koglot Lan 12. mesto.

V kategoriji super baby sprint M je debitiral Marušič Mark, ki je uspešno prismučal do cilja. Miha Sirk pa se lahko pohvali tudi z najboljšim časom proge.

Vsem tekmovalcem čestitamo!!!

Back To Top