skip to Main Content

Smučarski klub Gorica organizira najbolj aktivne in najbolj zanimive počitnice do sedaj!

Pozimi skupaj radi smučamo, poleti pa uživamo v rolanju, pohodih po najlepših poteh, kopanju v morju, supanju na jezeru, se pomerimo v raznih športnih igrah in se učimo novih veščin. Za nepozabno izkušnjo bo v vsakem terminu organiziran celodnevni športni izlet (obala, Bled, Bohinj, Kranjska Gora, Woop trampolin park itd.). Vabljeni vsi samostojni otroci od prvega razreda naprej.

Cilj je, da otroci svoj prosti čas preživijo v naravi, na svežem zraku in aktivno. Naj bodo te počitnice polne športa in zabave.

Kje? Nova Gorica in okolica.

Prijavite se čimprej, saj je število mest omejeno.

Dnevni program:

Ker radi začnemo dan čimprej, se nam lahko pridružite že od 7h dalje. Do 9h poteka jutranje varstvo, po tem pa začnemo s prvim delom aktivnosti. Te nam poberejo že toliko energije, da si zaslužimo eno super toplo kosilo. Po počitku sledi še drugi del organiziranih aktivnosti vse do ure, ko nas bodo starši z radovednostjo prihajali iskat.

 •  7:00 – 9:00 sportno varstvo in druženje
 •  9:00 – 12:00 športne aktivnosti
 •  12:00 – 13.00 kosilo
 •  13:00 – 15:00 športne aktivnosti
 •  15:00 – 17:00 čas za odhod domov

Program za izlete:

Ker vemo, da veliko večji pečat pustijo nove dogodivščine v novih krajih, smo se odločili, da v naš tedenski program vključimo tudi celodnevni izlet. Od skakanja na trampolinih, do skakanja v morje in hoje na vrh Velikanke, to in še več lahko vaši otroci doživijo z nami!

Aktivnosti:

 •         Rolanje
 •         Pohod (Škabrijel, Vratca, Izvir Hubelj, Otliško okno, Lokve, Poldanovec itd.)
 •         Kopanje (v sklopu izleta in drugih aktivnosti; v morju, v jezerih in bazenu)
 •        Supanje (Lakeness prizorišče)
 •        Igre z žogo (nogomet, košarka, rokomet, odbojka, med dvema ognjema itd.)
 •        Vodne igre (vodni balončki)
 •       Kmečke igre (skakanje v žakljih, poligoni ipd.)
 •         Orientacijski tek po Panovcu, v okolici kampa v Vipavi, naravoslovna učna pot ob Hublju
 •         Skakanje na trampolinih (v sklopu izleta v Woop parku)
 •        Poledance in zračne akrobacije z Duo Kamikazetami
 •         ribolov
 •        lokostrelstvo
 •         kolesarjenje (bližnje gozdne poti ob potoku Lijak)

Tako kot se pri smučanju zadnji dan preizkusimo na progi med vratci, bomo tudi tukaj organizirali tekmovalne igre, kjer bomo pomerili svoje moči in sposobnosti. Vsak bo za svojo vztrajnost in trud nagrajen.

Kaj potrebujemo?

Športno opremo, telovadne copate, rezervna oblačila, kopalke in brisačo (za supanje in kopanje), po potrebi dopoldansko in popoldansko malico (energijske ploščice, kakšno sladke priboljške, sendvič itd.), veliko pijače, energije in dobre volje.

Kosilo imamo organizirano s strani našega dolgoletnega sponzorja Noe bar. Po želji, pa si lahko otroci prinesejo tudi svoje kosilo. Na dan izleta imamo kosilo iz »svojega nahrbtnika«.

Za otroke iz Krasa je organiziran skupen prevoz.

Vadnina

120€ + 10€ članarina

V ceno za 5-dnevni športni program je vključeno:

 •        Varstvo pod vodstvom športnih delavcev SK Gorica
 •         Kosilo
 •         Prevoz do izbranih lokacij
 •         Uporaba vseh pripomočkov in rekvizitov
 •         Stroški vodenja in organizacije programa
 •         Članarina SK Gorica

Za več informacij o aktivnem poletju lahko pišete na mail kristina.fon@gmail.com in eva.kobal1@gmail.com ali pokličite na telefonski številki 040585393 (Kristina Fon) in 031541618 (Eva Kobal).

  Digitalna prijavnica za aktivno poletje in pristopna izjava za članstvo v SK Gorica
  Termini (lahko se udeležite-označite več terminov):

  Otrok se prijavi na kosilo:
  DANE

  Opombe, zdravstvene in prehranske posebnosti otroka:

  Znanje plavanja:

  Za poletne počitnice sem izvedel (opcijsko)


  S podpisom digitalne prijavnice in pristopne izjave član oz. zakoniti zastopnik mladoletnega člana potrjujem, da sem seznanjen s programom dela Smučarskega kluba Gorica (v nadaljevanju: kluba), se z njim strinjam ter sprejemam splošne pogoje kluba. Dovoljujem, da moj otrok oz. varovanec potuje s klubom po Sloveniji ter v druge države. Želim, da moj otrok oz. varovanec postane član kluba.
  Vabimo vas, da nam s podajo privolitev v obdelavo osebnih podatkov izkažete zaupanje glede njihove uporabe.

  SOGLASJE STARŠA ALI SKRBNIKA (obvezno obkljukati)

  Skladno z veljavno zakonodajo upravljavcu Smučarski klub Gorica, Nova Gorica (v nadaljevanju: klub), dovoljujem: - zbiranje in obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za zagotavljanje zakonske skladnosti delovanja kluba; vodenje ažurnih evidenc članov kluba; obveščanje članov o klubskih aktivnostih ter medsebojnih finančnih obveznostih; zagotavljanje varnosti udeležencev aktivnosti kluba; statistične namene. - posredovanje zgoraj navedenih osebnih podatkov zunanjim partnerjem (SZS, MONG, sponzorjem, donatorjem…) za potrebe prijav na tekmovanja, izvajanje tekmovanj in dogodkov, kategorizacijo športnih dosežkov, prijav na razpise,... - zbiranje in obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov v promocijske in marketinške namene in se strinjam, da klub fotografije na katerih sem jaz oz. moj varovanec uporabi v marketinške namene ter da upravljavec uporablja moje podatke za namen obveščanja o novostih in aktivnostih kluba ter za pošiljanja sporočil.


  Seznanjen/a sem s tem, da imam skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) pravico, da: - zahtevam dostop do zgoraj navedenih osebnih podatkov, - zahtevam popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave v zvezi z mano oz. mojim otrokom ali varovancem, in da imam pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov, - lahko soglasje kadarkoli prekličem z obvestilom po elektronski pošti ali tako, da sledim navodilom na odjavni strani kluba, povezava do katere je tudi del vsakega poslanega sporočila, - imam pravico pri informacijskem pooblaščencu vložiti pritožbo.


  Seznanjen/a sem s tem, da: - bo upravljavec navedene osebne podatke obdeloval izključno za zgoraj navedene namene, dokler tega ne prekličem, - na podlagi posredovanih podatkov ne poteka avtomatizirano sprejemanje odločitev, - se osebni podatki hranijo do preklica oz. do prenehanja članstva v Smučarskem klubu Gorica.


  Za več informacij o aktivnem poletju nam pišite na mail info@skgrica.si.

  Back To Top