skip to Main Content
ALPSKA ŠOLA SK GORICA FEBRUAR 2019

ALPSKA ŠOLA SK GORICA FEBRUAR 2019

V Smučarskem klubu Gorica smo uspešno izpeljal še drugi del alpske šole SK GORICA, ki je potekala v Trbižu, od 24. do 26.02.2019.

Tudi tokrat smo zapolnili vsa razpoložljiva mesta in sprejeli maksimalno število otrok. V lepem vremenu in idealnih snežnih razmerah so učitelji izvrstno opravili svoje delo, saj so vsi začetniki uspešno odsmučali, najboljši pa izpeljali prave carving zavoje.

Poskrbeli so tudi za starše, da so svojo smučarsko tehniko še izpopolnili in jim na smučišču ni bilo dolgčas. Zadnji dan smo izpeljali tekmovanje, kjer so otroci večkrat uspešno izpeljali postavljeno progo veleslaloma. Na progi so se pomirili tudi nekateri starši. Lepo je bilo videti, da je 24 otrok začetnikov brez težav, samostojno presmučalo vse zahtevnosti veleslalomske proge. Najboljši so pokazali svoje sposobnosti tudi na skokih v snežnem parku. Z otroki in starši smo preživeli 3 čudovite smučarske dni in že se veselimo prihodnje šole, ki bo potekala v decembru.

Za vse nadobudne smučarje iz alpske šole pa se program lahko nadaljuje še v marcu in aprilu, kjer se lahko pridružijo otrokom iz smučarskega krožka. Vabljeni.

 

EKIPA SK GORICA

 

Back To Top