skip to Main Content
NOVOLETNA ŠOLA SMUČANJA SK GORICA

NOVOLETNA ŠOLA SMUČANJA SK GORICA

V mrzlem zasneženem Trbižu smo 28.12.2019 uspešno zaključili prvo letošnjo šolo smučanja.  Kljub temu, da nam zima do sedaj ni naklonila veliko snega, so bile proge odlično pripravljene in zglajene za učenje novih nadobudnih smučarjev. Tudi vreme je sodelovalo in otrokom pripravilo pravo zimsko idilo.

Kar 60 mladih smučarjev ter 19 učiteljev je skupaj s starši napolnilo 2 avtobusa ter s tem tudi velik del smučišča v Trbižu. Pod vodstvom mladega kadra učiteljev, so nekateri otroci zapeljali svoje prve zavoje, nekateri pa so svoje smučarsko znanje uspešno nadgradili. Poskrbljeno je bilo tudi za starše, saj jim je pod strogim nadzorom dveh učiteljev zmanjkovalo časa za motenje najmlajših. Zadnji dan so se otroci preizkusili na tekmovanju ter uspešno premagali postavljeno progo in razveselili svoje nadrejene. Seveda so bili za to nagrajeni s pravo smučarsko medaljo in sladkarijami.

Upamo, da so otroci na snegu uživali in komaj čakajo naslednjo šolo smučanja  v  februarju.

Vsem udeleženim, tako staršem kot otrokom se iskreno zahvaljujemo za pomoč, potrpljenje in prijaznost. Verjamemo, da bomo še dolgo skupaj nadaljevali to smučarsko zgodbo.

Če je volja, je vse!

Ekipa smučarske šole SK Gorica

 

Back To Top