skip to Main Content
Peta Tekma NPR – SK Gorica Ima Kar Tri Zmagovalce!!!

Peta tekma NPR – SK Gorica ima kar tri zmagovalce!!!

Na peti tekmi za Notranjsko-primorski pokal v sezoni 2017/2018 so člani smučarskega kluba Gorica dosegli osem odličij, od tega kar tri zlata.

Zmagovalec v kategoriji U10 je bil Taras Kruh Hvala, ki je ponovno dokazal, je letos v njegovi kategoriji težko ulovljiv. Prvo mesto v kategoriji U12 je med deklicami slavila Metka Pirih, ki nas je navdušila z njenim izvrstnim časom proge. Zmagovalec v kategorij U12 med dečki pa je bil Gal Hvalič, ki je prvič stopil na prvo stopničko.

V kategoriji U8 je med dečki dosegel 2. mesto Kevin Fontanini. V kategoriji U10 je na drugo stopničko stopil Samo Sulič. V kategoriji U16 je Žan Uršič ravno tako dosegel 2. mesto.

Tretje mesto je v kategoriji U10 pripadalo Eli Vodopivec, v kategoriji u14 pa Niki Špacapan.

Tudi ostali tekmovalci so smučali zelo dobro. Rezultati so sledeči: 8. mesto v kategoriji U10 je dosegel Nejc Mrakič. V kategoriji U10 je med deklicami dosegla odlično 4. mesto Mia Koglot, 6. mesto Julija Kobal in 9. mesto Neli Špacapan. Med dečki je v kategoriji U12 dosegel Nik Fontanini 6.,  Tristan Semenič  7. in Tobija Pavlica Zorn  9. mesto. V kategoriji U12 je med deklicami Manca Pirih prismučala na 6. mesto, v kategoriji U14 pa Brina Zorn Pavlica na 8. mesto.
Vsem tekmovalcem iskreno čestitamo!

 

Back To Top