skip to Main Content
POČITNIŠKA ŠOLA SMUČANJA SK GORICA

POČITNIŠKA ŠOLA SMUČANJA SK GORICA

Uspešno smo zaključili še eno šolo smučanja. Potekala je na smučišču v Trbižu, od sobote, 17.02.2018, do ponedeljka, 19.02.18. Vsak dan se je na smučišču zbralo 64 nadobudnih smučarjev in več kot 20 staršev. Tokrat nam je bilo vreme naklonjeno in otroci so pod skrbnim vodstvom 16-ih učiteljev neizmerno uživalo na snegu. Skupine so bile zelo raznolike; vseh skupaj jih je bilo kar 11, od tistih najmlajših, ki so prvič stopili na smuči, do že izkušenih, kateri so svojo smučarsko tehniko nadgradili in izpopolnili. Začetniki so uspešno osvojili osnovne smučarske prvine, tisti najdrznejši pa so po strminah zapeljali s pravimi carving zavoji. Otroci so bili med odmorom za malico tako neučakani, da so na hitro pojedli in že so bili na smučeh, novemu znanju naproti. Presmučali smo veliko smučarskih kilometrov in verjamem, da so otroci doživeli nepozabno smučarsko izkušnjo. Zadnji dan so se otroci preizkusili v pravem smučarskem tekmovanju in svoje znanje pokazali tudi med vratci. Seveda so vsi progo uspešno premagali in bili za to nagrajeni, kot se za smučarska tekmovanja spodobi, z medaljo.

Nič manj navdušeni nad smučarsko šolo niso bili niti starši otrok, ki so pod strokovnim vodstvom učiteljev smučanja svojo smučarsko tehniko še izpopolnili.

Posebne pohvale s strani staršev so bili deležni učitelji, kateri so se resnično potrudili in svoje znanje uspešno prenesli na mlajše generacije. Naj ob tej priliki delimo pohvalo enega od staršev, ki nam je resnično segla do srca. Lepo je slišati, da delamo dobro in da so otroci zadovoljni.

Otroci in njihovi starši……lepo nam je bilo z vami, izkazali ste nam veliko pozitivne energije in verjamem, da bomo še dolgo skupaj nadaljevali to smučarsko zgodbo.

Če je volja, je vse!

Ekipa smučarske šole SK Gorica

Pa še zahvala enega od staršev:

Smučarski klub Gorica, želim se vam zahvaliti za to kar delate. Šola smučanja je bila izjemna. Vašega dela se ne da enostavno opisat. Nisem pričakoval, da se boste člani kluba tako posvetili otrokom in celo nam staršem. Videt je, da vlagate v klub veliko svojega časa, truda in da to delate s srcem. Imate neverjetne mlade fante in punce. Njihov čut za delo z najmlajšimi je neverjeten, ne najdem besed s katerimi bi opisal kako zelo so me z njigovo srčnostjo fascinirali. Res so posebni in vredni vsake pohvale. Odnos vseh vas, ki sem jih uspel v tem času spoznati, mi je pokazal da ste vsi pripravljeni družbi nekaj dati, brez da bi s tem pričakovali kaj v zameno. Vse vas in vaše delo zelo cenim in vam želim še veliko uspehov!

Back To Top