skip to Main Content
SKI OPENING 2019/20 KRONPLATZ

SKI OPENING 2019/20 KRONPLATZ

Minuli teden je SK Gorica organiziral SKI OPENING na italijanskem smučišču Kronplatz, katerega se je udeležilo preko 60 članov.

Vreme je bilo precej spremenljivo, a snežna podlaga je omogočala kvaliteten trening za otroke, ki se bodo v sezoni 2019/20 udeleževali tekem Državnega Pokala in tekem Notranjsko – Primorske Regije. Dopoldan so opravili s postavitvami veleslaloma in slaloma, v popoldanskem času pa so skupaj s starši in ostalimi člani  raziskovali smučišče, ki se lahko pohvali s skoraj 120km prog!

V večernih urah po video analizi treningov je sledilo druženje v hotelu, katerega so popestrili Dr. Franci Koglot in Dr. Nataša Koglot Jelerčič s predavanjem o pomembnosti  fizične priprave pri preprečevanju poškodb.

 

Zaradi velikega števila otrok smo se na Kronplatz odpravili s kar 3 kombiji, eden od njih je tudi nova klubska pridobitev Renault Traffic, na kateremu je še vedno možno ”zakupit” svoj oglasni prostor(slika 2), po enakem principu kot pri lani kupljenem Ford Transit-u( slika 3).

Back To Top