skip to Main Content

Smučarski krožek je namenjen otrokom od 7. leta dalje, kateri so že obiskovali šolo smučanja SK
Gorica in imajo smučarsko predznanje.

Program krožka vključuje smučanje otrok pod vodstvom učiteljev smučanja z licencami, prevoz in
smučarske karte. Glavni cilj je izpopolniti tehniko smučanja tako, da otroci čim več smučajo, ter da
preživijo svoj prosti čas v naravi. Najbolj nadobudne smučarje pa želimo navdušiti tudi s tekmovalnim smučanjem.

Krožek bo potekal ob sobotah ali nedeljah, od decembra 2022 do marca 2023 (o datumih boste sproti
obveščeni).

Za več informacij nas lahko kontaktirate na: krozekskgorica@gmail.com

  Digitalna prijavnica za smučarski krožek in pristopna izjava za članstvo v SK Gorica
  Otrok potrebuje karto: DaNe


  Prevoz odrasli: DaNe Število:


  Karta odrasli: DaNe Število:


  S podpisom digitalne prijavnice in pristopne izjave član oz. zakoniti zastopnik mladoletnega člana potrjujem, da sem seznanjen s programom dela Smučarskega kluba Gorica (v nadaljevanju: kluba), se z njim strinjam ter sprejemam splošne pogoje kluba. Dovoljujem, da moj otrok oz. varovanec potuje s klubom po Sloveniji ter v druge države. Želim, da moj otrok oz. varovanec postane član kluba.
  Vabimo vas, da nam s podajo privolitev v obdelavo osebnih podatkov izkažete zaupanje glede njihove uporabe.

  SOGLASJE STARŠA ALI SKRBNIKA (obvezno obkljukati)

  Skladno z veljavno zakonodajo upravljavcu Smučarski klub Gorica, Nova Gorica (v nadaljevanju: klub), dovoljujem: - zbiranje in obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za zagotavljanje zakonske skladnosti delovanja kluba; vodenje ažurnih evidenc članov kluba; obveščanje članov o klubskih aktivnostih ter medsebojnih finančnih obveznostih; zagotavljanje varnosti udeležencev aktivnosti kluba; statistične namene. - posredovanje zgoraj navedenih osebnih podatkov zunanjim partnerjem (SZS, MONG, sponzorjem, donatorjem…) za potrebe prijav na tekmovanja, izvajanje tekmovanj in dogodkov, kategorizacijo športnih dosežkov, prijav na razpise,... - zbiranje in obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov v promocijske in marketinške namene in se strinjam, da klub fotografije na katerih sem jaz oz. moj varovanec uporabi v marketinške namene ter da upravljavec uporablja moje podatke za namen obveščanja o novostih in aktivnostih kluba ter za pošiljanja sporočil.


  Seznanjen/a sem s tem, da imam skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) pravico, da: - zahtevam dostop do zgoraj navedenih osebnih podatkov, - zahtevam popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave v zvezi z mano oz. mojim otrokom ali varovancem, in da imam pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov, - lahko soglasje kadarkoli prekličem z obvestilom po elektronski pošti ali tako, da sledim navodilom na odjavni strani kluba, povezava do katere je tudi del vsakega poslanega sporočila, - imam pravico pri informacijskem pooblaščencu vložiti pritožbo.


  Seznanjen/a sem s tem, da: - bo upravljavec navedene osebne podatke obdeloval izključno za zgoraj navedene namene, dokler tega ne prekličem, - na podlagi posredovanih podatkov ne poteka avtomatizirano sprejemanje odločitev, - se osebni podatki hranijo do preklica oz. do prenehanja članstva v Smučarskem klubu Gorica.

  Back To Top