skip to Main Content

Smučarski krožek je namenjen otrokom od 7. leta dalje, kateri so že obiskovali šolo smučanja SK Gorica in želijo napredovati ter izboljšati tehniko smučanja.

Program krožka vključuje smučanje otrok pod vodstvom učiteljev smučanja z licencami in prevoz. Poglavitni cilj je izpopolniti tehniko smučanja, tako da otroci čim več smučajo ter da preživijo svoj prosti čas v naravi, na svežem zraku. Najbolj nadobudne smučarje želimo navdušiti za tekmovalno smučanje.

Smučalo se bo 4 sobote, datumi so določeni: 12.01.2019, 19.01.19, 26.01.19 in 02.02.2019. Odpeljemo se iz Nove Gorice ob 7:30 in se tja vrnemo okrog 16:30. Vabljeni tudi starši (ni vključena šola za starše).

Vadnina za 3 sobote znaša 120 eur, nadaljnja sobota pa 30 eur. Vadnino za krožek se poravna do torka, 15.01.2019, ali v 2 obrokih (15.01. in 15.02.2019).

V kolikor ste zainteresirani za smučarski krožek vas prosimo, da izpolnite prijavnico najkasneje do ponedeljka, 07.01.2019.

OPOZORILO: Poleg prve prijave bo potrebno izpolniti prijavnico tudi za vsako soboto posebej, ko gre otrok smučat; prvo do srede, 09.01.2018. Izpolnite, ali želite prevoz in karto tudi starši.

Otroci morajo imeti zagotovljeno zdravstveno zavarovanje za tujino.

Za več informacij nas vprašajte na mail info@skgorica.si.

Digitalna prijavnica - Smučarski krožek in članstvo v klubu

Otrok potrebuje karto: DaNe

Prevoz odrasli: DaNe Število:

Karta odrasli: DaNe Število:


Izjavljam, da sem seznanjen s programom dela Smučarskega kluba Gorica (v nadaljevanju: kluba) in se z njim strinjam ter dovoljujem, da lahko moj otrok oz. varovanec potuje s klubom po Sloveniji ter v druge države. Želim, da moj otrok oz. varovanec postane član kluba.

Vabimo vas, da nam s podajo privolitev v obdelavo osebnih podatkov izkažete zaupanje glede njihove uporabe.

SOGLASJE ČLANA

Skladno z veljavno zakonodajo upravljavcu Smučarski klub Gorica, Nova Gorica (v nadaljevanju: klub), dovoljujem:
zbiranje in obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za potrebe kluba v zvezi s pravicami in obveznostmi članov kluba (obveščanje, kontaktiranje, ipd.), varnostjo udeležencev aktivnosti kluba in statistične namene kluba. posredovanje zgoraj navedenih osebnih podatkov tretjim osebam za potrebe raznih razpisov v smislu financiranja kluba (Mestna občina Nova Gorica,…). zbiranje in obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za namene neposrednega trženja in se strinjam, da me upravljavec kontaktira o novih produktih, akcijah ter drugih novostih in aktivnostih s področja dejavnosti kluba ter pošilja druga sporočila. da klub moje fotografije oz. fotografije na katerih sem jaz, uporabi v marketinške namene.
Seznanjen/a sem s tem, da imam skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) pravico, da:- zahtevam dostop do svojih osebnih podatkov,
- zahtevam popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave v zvezi z mano, in da imam pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov,
- lahko soglasje kadarkoli prekličem z obvestilom po elektronski pošti ali tako, da sledim navodilom na odjavni strani kluba, povezava do katere je tudi del vsakega poslanega sporočila,
- imam pravico pri informacijskem pooblaščencu vložiti pritožbo.

Seznanjen/a sem s tem, da:- bo upravljavec navedene osebne podatke obdeloval izključno za zgoraj navedene namene, dokler tega ne prekličem,
- na podlagi posredovanih podatkov ne poteka avtomatizirano sprejemanje odločitev,
- se osebni podatki hranijo do preklica oz. do prenehanja članstva v Smučarskem klubu Gorica.

Back To Top