skip to Main Content

Smučarski krožek je namenjen otrokom od 7. leta dalje, kateri so že obiskovali šolo smučanja SK Gorica in želijo napredovati ter izboljšati tehniko smučanja.

Program krožka vključuje smučanje otrok pod vodstvom učiteljev smučanja z licencami in prevoz. Poglavitni cilj je izpopolniti tehniko smučanja, tako da otroci čim več smučajo ter da preživijo svoj prosti čas v naravi, na svežem zraku. Najbolj nadobudne smučarje želimo navdušiti za tekmovalno smučanje.

Smučalo se bo ob sobotah, od decembra 2019 do marca 2020(datume določimo nakdnadno) Odpeljemo se iz Nove Gorice ob 7:30 in se tja vrnemo okrog 16:30. Vabljeni tudi starši (ni vključena šola za starše)..

 

OPOZORILO: Poleg prve prijave bo potrebno izpolniti prijavnico tudi za vsako soboto posebej, ko gre otrok smučat.  Izpolnite, ali želite prevoz in karto tudi starši.

Otroci morajo imeti zagotovljeno zdravstveno zavarovanje za tujino.

Za več informacij nas vprašajte na mail info@skgorica.si.

Digitalna prijavnica za smučarski krožek in pristopna izjava za članstvo v SK Gorica

Otrok potrebuje karto: DaNe

Prevoz odrasli: DaNe Število:

Karta odrasli: DaNe Število:

S podpisom digitalne prijavnice in pristopne izjave član oz. zakoniti zastopnik mladoletnega člana potrjujem, da sem seznanjen s programom dela Smučarskega kluba Gorica (v nadaljevanju: kluba), se z njim strinjam ter sprejemam splošne pogoje kluba. Dovoljujem, da moj otrok oz. varovanec potuje s klubom po Sloveniji ter v druge države. Želim, da moj otrok oz. varovanec postane član kluba.

Vabimo vas, da nam s podajo privolitev v obdelavo osebnih podatkov izkažete zaupanje glede njihove uporabe.

SOGLASJE STARŠA ALI SKRBNIKA (obvezno obkljukati)

Skladno z veljavno zakonodajo upravljavcu Smučarski klub Gorica, Nova Gorica (v nadaljevanju: klub), dovoljujem: - zbiranje in obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za zagotavljanje zakonske skladnosti delovanja kluba; vodenje ažurnih evidenc članov kluba; obveščanje članov o klubskih aktivnostih ter medsebojnih finančnih obveznostih; zagotavljanje varnosti udeležencev aktivnosti kluba; statistične namene. - posredovanje zgoraj navedenih osebnih podatkov zunanjim partnerjem (SZS, MONG, sponzorjem, donatorjem…) za potrebe prijav na tekmovanja, izvajanje tekmovanj in dogodkov, kategorizacijo športnih dosežkov, prijav na razpise,... - zbiranje in obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov v promocijske in marketinške namene in se strinjam, da klub fotografije na katerih sem jaz oz. moj varovanec uporabi v marketinške namene ter da upravljavec uporablja moje podatke za namen obveščanja o novostih in aktivnostih kluba ter za pošiljanja sporočil.

Seznanjen/a sem s tem, da imam skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) pravico, da: - zahtevam dostop do zgoraj navedenih osebnih podatkov, - zahtevam popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave v zvezi z mano oz. mojim otrokom ali varovancem, in da imam pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov, - lahko soglasje kadarkoli prekličem z obvestilom po elektronski pošti ali tako, da sledim navodilom na odjavni strani kluba, povezava do katere je tudi del vsakega poslanega sporočila, - imam pravico pri informacijskem pooblaščencu vložiti pritožbo.

Seznanjen/a sem s tem, da: - bo upravljavec navedene osebne podatke obdeloval izključno za zgoraj navedene namene, dokler tega ne prekličem, - na podlagi posredovanih podatkov ne poteka avtomatizirano sprejemanje odločitev, - se osebni podatki hranijo do preklica oz. do prenehanja članstva v Smučarskem klubu Gorica.

Back To Top