skip to Main Content

Šola smučanja SK Gorica je primerna za otroke od 6. leta starosti dalje. Organizirana je kot 3-dnevno smučanje v času počitnic.

Učenje poteka pod vodstvom učiteljev smučanja z vsemi ustreznimi licencami. Program in vadba v manjših skupinah je prilagojena otrokovemu smučarskemu znanju, sposobnosti in starosti, tako lahko otrok hitro napreduje in prestopi v višji nivo. Namen je, da se otroci naučijo pravilne tehnike smučanja ali svojo tehniko še izpopolnijo. Cilj je, da otroci svoj prosti čas preživijo v naravi, na svežem zraku in aktivno.

TERMINI :

 • NOVOLETNE POČITNICE – 3 DNI : 23; 24; 26. december 2023
 • ZIMSKE POČITNICE – 3 DNI: 23; 24. in 25. februar 2024 – ZAPOLNJENA !!!

Šola smučanja bo potekala na smučišču Trbiž(Tarvisio, ITA – Promotur).

ZA PRIJAVO izpolnite ELEKTRONSKO PRIJAVNICO ➩ 

Za več informacij nas vprašajte na mail info@skgorica.si ali telefon 031 222 496.

  Digitalna prijavnica za šolo smučanja in pristopna izjava za članstvo v SK Gorica
  Znanje smučanja:
  začetnik - ne zna smučatizačetnik - samostojna vožnja z vlečniconadaljevalec / izpopolnjevalec
  Prevoz otroci:

  1. DAN DANE

  2. DAN DANE

  3. DAN DANE

  Prevoz odrasli:

  1. DAN DANE

  2. DAN DANE

  3. DAN DANE


  S podpisom digitalne prijavnice in pristopne izjave član oz. zakoniti zastopnik mladoletnega člana potrjujem, da sem seznanjen s programom dela Smučarskega kluba Gorica (v nadaljevanju: kluba), se z njim strinjam ter sprejemam splošne pogoje kluba. Dovoljujem, da moj otrok oz. varovanec potuje s klubom po Sloveniji ter v druge države. Želim, da moj otrok oz. varovanec postane član kluba.
  Vabimo vas, da nam s podajo privolitev v obdelavo osebnih podatkov izkažete zaupanje glede njihove uporabe.

  SOGLASJE STARŠA ALI SKRBNIKA (obvezno obkljukati)

  Skladno z veljavno zakonodajo upravljavcu Smučarski klub Gorica, Nova Gorica (v nadaljevanju: klub), dovoljujem: - zbiranje in obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za zagotavljanje zakonske skladnosti delovanja kluba; vodenje ažurnih evidenc članov kluba; obveščanje članov o klubskih aktivnostih ter medsebojnih finančnih obveznostih; zagotavljanje varnosti udeležencev aktivnosti kluba; statistične namene. - posredovanje zgoraj navedenih osebnih podatkov zunanjim partnerjem (SZS, MONG, sponzorjem, donatorjem…) za potrebe prijav na tekmovanja, izvajanje tekmovanj in dogodkov, kategorizacijo športnih dosežkov, prijav na razpise,... - zbiranje in obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov v promocijske in marketinške namene in se strinjam, da klub fotografije na katerih sem jaz oz. moj varovanec uporabi v marketinške namene ter da upravljavec uporablja moje podatke za namen obveščanja o novostih in aktivnostih kluba ter za pošiljanja sporočil.


  Seznanjen/a sem s tem, da imam skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) pravico, da: - zahtevam dostop do zgoraj navedenih osebnih podatkov, - zahtevam popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave v zvezi z mano oz. mojim otrokom ali varovancem, in da imam pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov, - lahko soglasje kadarkoli prekličem z obvestilom po elektronski pošti ali tako, da sledim navodilom na odjavni strani kluba, povezava do katere je tudi del vsakega poslanega sporočila, - imam pravico pri informacijskem pooblaščencu vložiti pritožbo.


  Seznanjen/a sem s tem, da: - bo upravljavec navedene osebne podatke obdeloval izključno za zgoraj navedene namene, dokler tega ne prekličem, - na podlagi posredovanih podatkov ne poteka avtomatizirano sprejemanje odločitev, - se osebni podatki hranijo do preklica oz. do prenehanja članstva v Smučarskem klubu Gorica.


  Za več informacij o šoli smučanja pišite na mail info@skgorica.si.

  Back To Top