skip to Main Content

Smučarski klub Gorica vabi vse otroke, da se nam pridružijo med šolskimi počitnicami v šoli smučanja. Program šole smučanja je namenjen otrokom od 6. leta naprej, ki bi se radi naučili smučati ali izpopolnili svojo tehniko smučanja. Skupine so maloštevilne in sestavljene tako, da so otroci razdeljeni glede na smučarsko predznanje. Program je organiziran kot 3-dnevno smučanje med šolskimi počitnicami (novoletnimi in zimskimi).

Šola smučanja je organizirana na smučišču v Trbižu (Promotur), ki nudi odlične pogoje tako za začetnike, kot tudi za dobre smučanje. Dnevi potekajo tako, da se vsako jutro odpeljemo z avtobusom iz Nove Gorice in se tja tudi vrnemo. V primeru, da želite lastni prevoz je cena temu prilagojena. Vsako leto se nam pridruži več kot 100 otrok in zadovoljstvo je neizmerno.

TERMIN:

  • Novoletne počitnice 25.12.2019-2.1.2019(predvidoma 26. – 28. december 2019) Novoletna šola smučanja je polna. Vsi, ki se prijavite ste v čakalni vrsti! Sestanek šole smučanja bo v sredo 11.12.2019 ob 18.00 uri v klubskih prostorih

  • Zimske počitnice 15.2.-21.2.2019(predvidoma 15. – 17. februar 2020)

Pridružujemo si pravico do spremembe termina.

Poglavitni cilj programa je, da se otroci pod strokovnim vodstvom naučijo osnov smučanja ali svojo tehniko še izpopolnijo. Aktivna vadba na snegu omogoča preživetje prostega časa v naravi, na svežem zraku. Poskrbimo tudi za zabavo na snegu in organiziramo zaključno tekmovanje s podelitvijo priznanj in nagrad.

Otroci morajo imeti zagotovljeno zdravstveno zavarovanje za tujino.

Za več informacij nas vprašajte na mail info@skgorica.si .

Digitalna prijavnica za šolo smučanja in pristopna izjava za članstvo v SK Gorica

Znanje smučanja:
začetnik - ne zna smučatizačetnik - samostojna vožnja z vlečniconadaljevalec / izpopolnjevalec
Prevoz otroci:

1. DAN DANE
2. DAN DANE
3. DAN DANE


Prevoz odrasli:

1. DAN DANE
2. DAN DANE
3. DAN DANE


S podpisom digitalne prijavnice in pristopne izjave član oz. zakoniti zastopnik mladoletnega člana potrjujem, da sem seznanjen s programom dela Smučarskega kluba Gorica (v nadaljevanju: kluba), se z njim strinjam ter sprejemam splošne pogoje kluba. Dovoljujem, da moj otrok oz. varovanec potuje s klubom po Sloveniji ter v druge države. Želim, da moj otrok oz. varovanec postane član kluba.

Vabimo vas, da nam s podajo privolitev v obdelavo osebnih podatkov izkažete zaupanje glede njihove uporabe.

SOGLASJE STARŠA ALI SKRBNIKA (obvezno obkljukati)

Skladno z veljavno zakonodajo upravljavcu Smučarski klub Gorica, Nova Gorica (v nadaljevanju: klub), dovoljujem: - zbiranje in obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za zagotavljanje zakonske skladnosti delovanja kluba; vodenje ažurnih evidenc članov kluba; obveščanje članov o klubskih aktivnostih ter medsebojnih finančnih obveznostih; zagotavljanje varnosti udeležencev aktivnosti kluba; statistične namene. - posredovanje zgoraj navedenih osebnih podatkov zunanjim partnerjem (SZS, MONG, sponzorjem, donatorjem…) za potrebe prijav na tekmovanja, izvajanje tekmovanj in dogodkov, kategorizacijo športnih dosežkov, prijav na razpise,... - zbiranje in obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov v promocijske in marketinške namene in se strinjam, da klub fotografije na katerih sem jaz oz. moj varovanec uporabi v marketinške namene ter da upravljavec uporablja moje podatke za namen obveščanja o novostih in aktivnostih kluba ter za pošiljanja sporočil.

Seznanjen/a sem s tem, da imam skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) pravico, da: - zahtevam dostop do zgoraj navedenih osebnih podatkov, - zahtevam popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave v zvezi z mano oz. mojim otrokom ali varovancem, in da imam pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov, - lahko soglasje kadarkoli prekličem z obvestilom po elektronski pošti ali tako, da sledim navodilom na odjavni strani kluba, povezava do katere je tudi del vsakega poslanega sporočila, - imam pravico pri informacijskem pooblaščencu vložiti pritožbo.

Seznanjen/a sem s tem, da: - bo upravljavec navedene osebne podatke obdeloval izključno za zgoraj navedene namene, dokler tega ne prekličem, - na podlagi posredovanih podatkov ne poteka avtomatizirano sprejemanje odločitev, - se osebni podatki hranijo do preklica oz. do prenehanja članstva v Smučarskem klubu Gorica.

Za več informacij o šoli smučanja pišite na mail info@skgrica.si.

Back To Top