skip to Main Content

Program tekmovalnega smučanja je namenjen otrokom od 7. leta naprej, ki imajo dobro smučarsko predznanje. Program traja celo leto in je namenjen otrokom, ki želijo postati boljši smučarji, tekmovalci in kasneje tudi bodoči učitelji smučanja. Otroci se pod strokovnim vodstvo učiteljev smučanja učijo pravilne tehnike smučanja. Izvaja se tudi druge športne aktivnosti, vključno s kondicijskimi treningi. Otroci se pripravljajo na tekmovanja v Notranjsko-Primorski Regiji, Državnem Pokalu, Državnem Prvenstvu, Primorskem Smučarskem Pokalu ter raznih mednarodnih tekmovanjih. Skupine so sestavljene tako, da so homogene glede na starost in smučarsko znanje. Program se sproti prilagaja snežnim razmeram na bližnjih smučiščih, vključno z ledeniki.

Poglavitni cilj je naučiti otroke pravilnega in predvsem varnega smučanja. Poleg tega jim nudimo zabavo na snegu in preživljanje prostih dni v naravi, kar je danes v poplavi tehnologije zelo pomembno.

Otroci morajo imeti zagotovljeno zdravstveno zavarovanje za tujino.

Digitalna prijavnica za tekmovalno smučanje in pristopna izjava za članstvo v SK GoricaS podpisom digitalne prijavnice in pristopne izjave član oz. zakoniti zastopnik mladoletnega člana potrjujem, da sem seznanjen s programom dela Smučarskega kluba Gorica (v nadaljevanju: kluba), se z njim strinjam ter sprejemam splošne pogoje kluba. Dovoljujem, da moj otrok oz. varovanec potuje s klubom po Sloveniji ter v druge države. Želim, da moj otrok oz. varovanec postane član kluba.

Vabimo vas, da nam s podajo privolitev v obdelavo osebnih podatkov izkažete zaupanje glede njihove uporabe.

SOGLASJE STARŠA ALI SKRBNIKA (obvezno obkljukati)

Skladno z veljavno zakonodajo upravljavcu Smučarski klub Gorica, Nova Gorica (v nadaljevanju: klub), dovoljujem: - zbiranje in obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov za zagotavljanje zakonske skladnosti delovanja kluba; vodenje ažurnih evidenc članov kluba; obveščanje članov o klubskih aktivnostih ter medsebojnih finančnih obveznostih; zagotavljanje varnosti udeležencev aktivnosti kluba; statistične namene. - posredovanje zgoraj navedenih osebnih podatkov zunanjim partnerjem (SZS, MONG, sponzorjem, donatorjem…) za potrebe prijav na tekmovanja, izvajanje tekmovanj in dogodkov, kategorizacijo športnih dosežkov, prijav na razpise,... - zbiranje in obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov v promocijske in marketinške namene in se strinjam, da klub fotografije na katerih sem jaz oz. moj varovanec uporabi v marketinške namene ter da upravljavec uporablja moje podatke za namen obveščanja o novostih in aktivnostih kluba ter za pošiljanja sporočil.

Seznanjen/a sem s tem, da imam skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) pravico, da: - zahtevam dostop do zgoraj navedenih osebnih podatkov, - zahtevam popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave v zvezi z mano oz. mojim otrokom ali varovancem, in da imam pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov, - lahko soglasje kadarkoli prekličem z obvestilom po elektronski pošti ali tako, da sledim navodilom na odjavni strani kluba, povezava do katere je tudi del vsakega poslanega sporočila, - imam pravico pri informacijskem pooblaščencu vložiti pritožbo.

Seznanjen/a sem s tem, da: - bo upravljavec navedene osebne podatke obdeloval izključno za zgoraj navedene namene, dokler tega ne prekličem, - na podlagi posredovanih podatkov ne poteka avtomatizirano sprejemanje odločitev, - se osebni podatki hranijo do preklica oz. do prenehanja članstva v Smučarskem klubu Gorica.

Novice iz sveta tekmovalnega smučanja

Back To Top