skip to Main Content

TELOVADBA / ROLANJE

Vabimo vse otroke od 7 leta starosti naprej, da se nam pridružijo na “smučarski” telovadbi, ki poteka dvakrat na teden. Izvajamo kondicijske vaje, ki so osnova za pripravo na smučanje in druge razne vaje za koordinacijo, moč in hitrost. Poudarek je na rolanju, izvaja pa se tudi druge športe z žogo in ostale igre, ki vplivajo na motorični razvoj otrok (poligoni…).

Poglavitni cilj telovadbe je kondicijska priprava otrok na smučanje, kar je osnova za varno smučanje brez poškodb.

Digitalna prijavnica - Telovadba, rolanjeIzjavljam, da sem seznanjen s predstavljenim programom šole smučanja Smučarskega kluba Gorica (v nadaljevanju: kluba) in se z njim strinjam ter želim, da moj otrok oz. varovanec postane član kluba. S podpisom dovoljujem, da se vsi zgoraj navedeni osebni podatki, lahko hranijo in obdelujejo ter uporabljajo v administrativne namene pri delovanju kluba, za pošiljanje informativnega in oglasnega gradiva društva, računov, telefonsko, pisno elektronsko kontaktiranje,… Soglašam, da klub lahko fotografije mojega otroka uporabi za predstavitev kluba ter da lahko otrok potuje s klubom po Sloveniji ter v druge države. Osebne podatke bo Smučarski klub hranil v skladu z zakonom.

NAJEM UČITELJA

Vabimo vas, da najamete kvalificiranega učitelja smučanja za vašo družino, podjetje, prijatelje. Skupina mora biti homogena, saj samo v tem primeru lahko zagotovimo hitrejše napredovanje. Maksimalno število učencev v skupini je 6 oseb.

Poglavitni cilj je smučanje v dobri družbi, na svežem zraku pod vodstvom učitelja, ki pomaga odpraviti trdovratne napake, ki jih delamo nevede.

Digitalna prijavnica - Najem učiteljaIzjavljam, da sem seznanjen s predstavljenim programom šole smučanja Smučarskega kluba Gorica (v nadaljevanju: kluba) in se z njim strinjam ter želim, da moj otrok oz. varovanec postane član kluba. S podpisom dovoljujem, da se vsi zgoraj navedeni osebni podatki, lahko hranijo in obdelujejo ter uporabljajo v administrativne namene pri delovanju kluba, za pošiljanje informativnega in oglasnega gradiva društva, računov, telefonsko, pisno elektronsko kontaktiranje,… Soglašam, da klub lahko fotografije mojega otroka uporabi za predstavitev kluba ter da lahko otrok potuje s klubom po Sloveniji ter v druge države. Osebne podatke bo Smučarski klub hranil v skladu z zakonom.

Back To Top