skip to Main Content
VABILO NA HUMANITARNI DOGODEK SMUČARSKEGA KLUBA GORICA

VABILO NA HUMANITARNI DOGODEK SMUČARSKEGA KLUBA GORICA

Smučarski klub Gorica v sodelovanju z banko NLB  in Kriznim centrom za otroke in mladino Nova Gorica 10KA prireja dobrodelno akcijo zbiranja OBLAČIL, OBUTVE, IGRAČ IN ŠOLSKIH POTREBŠČIN za otroke in mladino.

V kolikor imate na razpolago zgoraj navedene dobrine, ki jih ne potrebuje več in bi komu lahko prav prišle in bi jih z veseljem podaril,  je dobrodošel. Stvari bodo šle v prave roke. Vabljeni vsi člani kluba in širša javnost, da se nam pridružite in po svojih močeh prispevate otrokom in mladostnikom, ki si sami ne morejo privoščiti niti osnovnih življenjskih potrebščin. K sodelovanju lahko povabite sorodnike, znance, prijatelje in vse, ki so pripravljeni nesebično prispevati otrokom v stiski.

Zbrano blago bomo prevzemali v

PETEK, 14.06.2019, od 16.00 – 18.00 ure

na BEVKOVEM TRGU v Novi Gorici.

 

Za otroke in njihove starše pripravljamo pester program:

  • Ob 16.00 – Otvoritev
  • 16.00 – 16.45 – Športne igre za otroke;
  • 16.45 – 17.15 – Nastop plesne skupine DUO KAMIKAZETE, od katerih je bila ena od članic tudi uspešna smučarka; otroci se bodo lahko preizkusili v spretnostnih veščinah na drogu.
  • 17.15 – 17.45 – Pogovor za Ano Bucik, uspešno smučarko in članico SK Gorica, ki vam bo povedala vse o treningih in tekmovanjih na najvišji smučarski ravni ter odgovarjala na vaša vprašanja;
  • 18.00 – Predaja zbranega blaga Kriznemu centru za otroke in mladino 10KA

 

Vabljeni!

 

 

Back To Top