skip to Main Content
ZAKLJUČEK SEZONE 2018/19

ZAKLJUČEK SEZONE 2018/19

Člani SK Gorica smo se  v soboto, 06.04.2019 zbrali na Kaninu na zaključni klubski tekmi  uspešne smučarske sezone. Idealni vremenski pogoji in odlične smučarske razmere so pripomogli, da smo se zbrali v velikem številu, kljub temu, da je kar nekaj otrok zbolelo in se žal zaključka niso uspeli udeležiti. Vsem želimo hitro okrevanje in da se kmalu pridružijo, saj se smučarska sezona za tekmovalce še ni zaključila.

Dan smo pričeli z jutranjim zajtrkom, ki smo si ga privoščili sredi smučišča, na toplem jutranjem soncu, na 2.200 metrih. Sledilo je smučanje na trdi podlagi, pod modrim nebom. Idealne pogoje je zmotila le manjša meglica na spodnji postaji trisedežnice. Ko so se noge ogrele, je sledilo tekmovanje, katerega se je udeležilo kar 60 tekmovalcev; najmlajših začetnikov iz smučarske šole do naših najstarejših veteranov. Tekmovalno vzdušje je dvignila tudi naša najuspešnejša smučarka Ana Bucik. Po uspešno izpeljanem tekmovanju smo se odpravili v dolino, na letališče v Bovcu, kjer je sledilo druženje in razglasitev rezultatov. Teodor je poskrbel, da nas je sveže pečeno meso pričakalo že takoj po prihodu na piknik. Otroci za hrano niso imeli časa in so se takoj zapodili za žogo. Kmalu so se jim pridružili še ostali člani. Imeli smo priložnost preizkusiti simulator smučanja.

Kljub temu, da smo bili vsi športno zagnani, smo se uspeli zbrati na podelitvi rezultatov. Sledilo je druženje, kramljanje in seveda nova porcija odlične peke.

Za nami je še en smučarsko družabni dan in veseli smo, da smo se zbrali v tako velikem številu.

 

Back To Top