skip to Main Content
ZBOR ČLANOV 2022

ZBOR ČLANOV 2022


27.maja 2022 je v klubskih prostorih potekal Zbor članov Smučarskega kluba Gorica. Zbor je potrdil poročila za sezono 2021/22, ki je bila v več pogledih ”rekordna”, saj so poleg uspehov Ane Bucik,  tudi otroci odlično nastopali na mednarodnem in državnem nivoju. Sprejete so tudi smernice za sezono 2022/23. Sledile so še volitve organov kluba.

Predsednik je prvič podelil nagrado za najboljšega klubskega smučarja v otroških kategorijah, prejemnik 1 para Elanovih smuči je bil Samo Sulič, kateri je v minuli sezoni nizal izjemne rezultate na državnem in mednarodnem področju.

Po petih letih se za nov mandat ni potegoval Goran Miškulin, za predsednico je bila izvoljena Tjaša Prinčič, katera se je v kratkem nagovoru zahvalila predhodniku, ki ji prepušča društvo v odlični kondiciji in tudi Zboru članov za izkazano zaupanje.

V letih predsedovanja Gorana Miškulina(2017-2022) smo doživeli prve stopničke v Svetovnem Pokalu Ane Bucik, ki je v švicarskem Lenzerheideju osvojila 3.mesto. Klub je otvoril in začel uporabljati nove prostore, sledila je prenova voznega parka, ki sedaj šteje kar tri vozila. Dočakali smo krstni nastop Ane Bucik na OI v Južni Koreji in nato še druge OI na Kitajskem. V otroški smučariji smo bili priča preporodu, saj smo pri dečkih v kategoriji do 14 let po dolgih 19letih bili priča uvrstitve na stopničke v Državnem Pokalu (Sebastjan Bavdaž je v sezoni 2021/22 kar trikrat tretji), nato pa je sledila še zmaga Samota Suliča(paralelni slalom DP) kateri je dodal še medaljo na Državnem Prvenstvu(3.mesto veleslalom).

Z izjemno organizacijo je Goran postavil temelje za nadaljnji razvoj kluba in se mu zato iskreno zahvaljujemo.

 

Uradnemu delu Zbora članov je seveda sledil ”tradicionalni” družabni del, kjer ni manjkalo dobre hrane in pijače.

 

 

 

Back To Top